Groepsreizen

Sport verbindt! En voetbal in het bijzonder. Wil je met je klanten, personeel, leden van de businessclub of met een andere grote groep mensen een onvergetelijke trip maken? Dan is het bezoeken van een wedstrijd van Barça in combinatie met een verblijf in de geweldige stad Barcelona het ultieme uitje. En wij regelen alles voor je. De vluchten, het verblijf, het vervoer ter plaatse, kaarten voor de wedstrijd, invulling van het programma.

Vertel ons jullie wensen en wij stellen een reis samen geheel naar jullie wensen.

Ervaringen:

Fanreis naar de Catalaanse Derby 

Na een lange coronastop was er in november eindelijk weer een mogelijkheid tot het organiseren van een fanreis naar Barcelona. Reizenpartner ‘Che’ leidde daar hopelijk een nieuw tijdperk van mooie fanreizen mee in. Dat er velen mogen volgen!

Tekst & foto: Danny Hardeman

‘Che voetbalreizen en stedentrips’, onze nieuwe reizenpartner, had de eer een reis te regelen voor klanten van Asogem BV, de importeur van BEKO voor de Benelux. BEKO is al jaren een grote sponsor van FC Barcelona en producent van witgoed. De reizigers vielen tussen 20 en 22 november met de neus in de boter; een echte derby en het debuut van coach Xavi!

Voldaan gevoel
Ondanks het vroege tijdstip van verzamelen, zat de stemming er op zaterdag al goed in. Na een voorspoedige vlucht verwelkomde de buschauffeur het gezelschap bij aankomst op El Prat en bracht ons naar het prachtige hotel Catalonia Barcelona Plaza. Na een uitgebreide brunch werd, onder een leiding van gids Matthieu, de Montjuïc beklommen en het Castell de Montjuïc bezocht. Het diner werd genoten in het zeer smaak- en sfeervolle restaurant La Barca del Salamanca in de Olympische haven. Met een volle maag vertrok het gezelschap richting Camp Nou, waar de altijd beladen stadsderby FC Barcelona – Espanyol op het programma stond. Een spannende wedstrijd met een prachtige sfeer. Door een benutte strafschop van Memphis won Barça de in ere herstelde derby – Espanyol speelde vorig seizoen in de Segunda – waarmee nieuwbakken coach Xavi een droomdebuut maakte. Na een lange dag zocht iedereen met een voldaan gevoel de hotelkamer op.

Gastronomisch
Op de zondag werd de groep na een uitgebreid ontbijt terug naar Camp Nou gebracht. Onder leiding van een Nederlandstalige gids volgde een tour door de indrukwekkende voerbaltempel, gevolgd door een uitgebreide lunch bij Cal Blay naast het stadion. Een gedeelte van de groep ging vervolgens de stad in om de Formule 1 te bekijken. Het overige deel ging per fiets op ontdekkingsreis door de stad. Een mooie rit langs bekende en minder bekende highlights. In het hotel friste eenieder zich op en maakte zich gereed voor de gastronomische tour door de Gotische wijk. Met een Nederlandstalige gids wandelde de groep door de bijzondere wijk, tussendoor getrakteerd op verschillende pinchos en een drankje. De tour eindigde met een paella-diner. Het weekend werd afgesloten met een borrel in een Rooftop bar met een geweldig uitzicht over de stad.

Op maandag landde het vliegtuig rond het middaguur weer op Schiphol, waarna eenieder zijn reis naar huis kon vervolgen. Moe maar voldaan kon iedereen terugkijken op een geslaagd weekend!